THERESE KARLSSON

0722-50 59 58
tess@tkphotography.se
LinkedIn
Facebook
Fotointresset började tidigt när jag som liten tjatade på min pappa att få använda hans kamera. Det fortsatte som en hobby under tonåren, fram till 2005 när jag beslutade mig för att säga upp lägenheten, slutade mitt jobb och flyttade 16 000 mil till Sunshine Coast i Australien och där påbörja en 2 årig utbildning som resulterade i en Diploma of Photography från SCI TAFE.
Under dom två åren gick vi igenom allt från grunden, med traditionell fotografering på film och framkallning i mörkrum, till modern bildbehandling, studiofotografering och reklam. Efter studiernas avslut stannade jag kvar några månader och arbetade som fotograf, men jag längtade hem till Sverige och våra fyra årstider och våren 2007 så landade jag på Arlanda igen.
Idag bor jag med en underbar man, vår fina son och en busig liten urhund från Afrika. Förutom foto och familj är det hundar som upptar större delen av min fritid då jag både tränar och tävlar själv. Jag är också aktiv som instruktör på den lokala kennelklubben.